Het aftellen is begonnen.

Over precies één week is het zo ver. Om 20:00 uur ‘s avonds start dan het jubileumconcert concert ter gelegenheid van ons 35 jarige bestaan waar we het afgelopen half jaar hard aan hebben gewerkt. Dat het programma velen van u wel aanspreekt is wel gebleken uit de voorverkoop van de toegangskaarten. Het belooft dan ook een goed gevulde zaal te worden. Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om kaarten te bestellen, doe u dat dan alsnog, dan leggen wij de kaartjes voor u klaar bij de ingang van het MCO. U kunt ook telefonisch bestellen als u dat makkelijker vindt, zie hiervoor het nummer op de website. Aan de kassa zijn die avond zelf natuurlijk ook kaarten te koop.

Voor de mensen die niet precies weten waar het MCO is:

Heuvellaan 33 te Hilversum. Er is voldoende parkeerplaats rondom het gebouw en de zaal gaat om half acht open voor publiek. Het programma duurt tot ca. 22:15, waarna men onder het genot van een drankje en een hapje nog even kan nagenieten. Heeft u er dan nog geen genoeg van dan is er aansluitend nog gelegenheid om tot in de late uurtjes na te borrelen in het clubgebouw aan de kruising Bosdrift – Neuweg.

Het belooft een leuke en vooral gezellige avond te worden met een afwisselend programma samen met het koor ‘Early birds’ en het flamenco duo ‘Encuentros’.

Wij zien u dan ook graag komende zaterdag in het MCO.

Beatrix Brass