Morgen is het zover

De voorbereidingen zijn nog in volle gang en morgen begint de eerste ploeg al vroeg in de ochtend met opbouwen. We hebben er allemaal erg veel zin in en willen er morgen het beste van maken.
De voorverkoop van kaarten geeft ons alleen maar nog meer zin, want het zijn er héééél veel. Om de afhandeling van kaartjes goed te laten verlopen sluiten we echter de voorverkoop om middernacht. Hierna zijn alleen nog kaartjes aan de kassa bij het MCO te krijgen ( zolang als de voorraad strekt).

Voor u die al lang kaartjes heeft besteld, deze liggen morgen avond voor u klaar bij de entree. De zaal gaat open om 19:30 en het programma start om 20:00 uur. Het adres is Heuvellaan 33 in Hilversum en er is voldoende parkeer gelegenheid rond om het gebouw.

Nog een fijne avond en tot morgen ?

Beatrix Brass