Sponsorkliks

Beste vrienden van Beatrix Brass,

Het zijn nog steeds bijzondere tijden en ook wij als Beatrix Brass merken daarvan de gevolgen.Naast het feit dat we elkaar missen en nog niet mogen repeteren zitten optredens er momenteel ook nog even niet in.We zijn al wel druk bezig met voorbereidingen voor het moment waarop we weer mogen musiceren. Maar ook kijken wij serieus naar middelen om dit ook te kunnen blijven doen in de nabije toekomst. Eén van die middelen om ons daar in te kunnen steunen is als u bij uw aanschaffen op internet ons als favoriet doel wil instellen via “Sponsorkliks”.Het kost u niets extra’s maar wij krijgen als vereniging wel een kleine vergoeding voor elke aanschaf die via Sponsorkliks wordt gedaan. Wij kunnen het u niet beter uitleggen dan de mensen van Sponsorkliks zelf, vandaar dat hieronder een bericht van hen is meegezonden. Hierin staat in een heldere manier beschreven hoe u gebruik kan maken van Sponsorkliks en zonder het te merken ons als vereniging kunt steunen.
We hopen dat u de moeite wilt nemen ons zo te steunen, zodat wij u in de toekomst van gezellige muziek kunnen blijven voorzien.

Bij voorbaat dank en een muzikale groet,

Namens het bestuur en de leden van Beatrix Brass.

Beste SponsorKlikker,

Het bestuur van Beatrix Brass is erg blij dat je de moeite neemt om bij online aankopen te denken aan Beatrix Brass.
Toch komt het nog regelmatig voor dat SponsorKliks vergeten wordt. Dat komt omdat het gewoon eerst in je systeem verankerd moet worden. En dat kost even tijd.

Daarom hebben wij een nieuwe browser extensie ontwikkeld. En om er direct voor te zorgen dat je SponsorKliks voor Beatrix Brass in het vervolg niet gauw zal vergeten verzoeken we je vriendelijk om deze Browser Extensie te installeren.
De extensie zorgt ervoor dat voor bijna alle webwinkels de SponsorKliks link voor Beatrix Brass automatisch wordt meegegeven.
Er volgt alleen een pop-up die je vraagt of je Beatrix Brass gratis wilt sponsoren. Daarna ga je naar de betreffende webwinkel.
Voor een paar grote webwinkels werkt de extensie iets anders. Zij hebben aangegeven niet automatisch doorgestuurd te willen worden via de SponsorKliks extensie. 
In plaats daarvan bieden we via de extensie de mogelijkheid om deze webwinkels in je bladwijzerbalk te zetten (inclusief de SponsorKliks link van Beatrix Brass).
Zodoende kan je, ongeacht op welke website je zit, direct naar de betreffende webwinkel klikken en Beatrix Brass sponsoren met jouw aankoop.
Namens Beatrix Brass en SponsorKliks, bedankt voor je (financiële) hulp!
Afzender:

SponsorKliks B.V.
Nieuwe Gracht 55
2011 ND Haarlem
info@sponsorkliks.com
Afzender:
SponsorKliks B.V.
Nieuwe Gracht 55
2011 ND Haarlem
info@sponsorkliks.nl