2019-06-22 Jubileum concert

Dit jaar bestaat Beatrix Brass 35 jaar. En dat gaan we vieren met onder meer een spetterend jubileumconcert!

Spanish Night
Ons jubileumconcert concert zal zich volledig in Spaanse sferen voltrekken. Het wordt een heerlijke Spaanse avond vol passie en temperament. Opzwepende Spaanse muziek wordt afgewisseld met zwoele gitaarklanken, temperamentvolle flamencodans wordt afgewisseld met heuse opera. Kortom, u zult het gevoel hebben een avond op de Ramblas in Barcelona te zijn.

Gastoptredens
Niet alleen Beatrix Brass zal zich van haar beste kant laten horen en zien op het jubileumconcert. Met trots presenteren wij u gastoptredens van o.a. de ‘Early Birds’. Een enthousiast en gezellig gemengd koor uit Almere dat speciaal voor deze avond een Spaans repertoire heeft samengesteld. Daarnaast zal het duo ‘Encuentros’ een prachtige demonstratie verzorgen van traditionele flamencodans.

De voorverkoop van kaarten is gestart, dus…..