2023-06-03 Concert MCO

De kaartverkoop was al gestart maar sinds vandaag kan ook rechtstreeks via de site van het MCO worden besteld. Gebruik hiervoor de agenda link of het directe bestelsysteem van het MCO. Via ons eigen formulier kunt u ook kaarten bestellen, of als u dit alles lastig vind, mag ook altijd een mail worden gestuurd. Wij zorgen er dan voor dat uw kaarten klaar liggen.

Ons laatste concert in het MCO, alweer uit 2019, is ons en de bezoekers goed bevallen. Daarom dat we er met een geheel nieuw programma weer een leuke avond van willen maken. Het is nog even wachten, maar blok zaterdag 3 juni 2023 vast in jullie agenda.

Het thema voor die avond word “Back to the 70’s”. We zijn druk met de invulling.
We kunnen al wel verklappen dat we die avond een gevarieerd muzikaal programma gaan brengen. U zult dus niet alleen ons zien maar ook diverse gastoptredens.

Die avond zal de “Melodie Percussie Groep” van de Koninklijke Biltse Harmonie acte de préséance geven. Zij zijn een melodische slagwerkgroep met een gevarieerd repertoire.

Ook zal die avond een gastoptreden worden verzorgt uit een (denken wij) onverwachte hoek. Het betreft hier het gezelschap “Fata Morgana“. Dit mondharmonica kwartet weet het publiek op te zwepen met veelal bekende nummers.