2023-06-03 Concert MCO

Jawel, we zijn al weer aan het voorbereiden voor een concert in het MCO. Ons laatste concert in het MCO, alweer uit 2019, is ons en de bezoekers goed bevallen. Daarom dat we er met een geheel nieuw programma weer een leuke avond van willen maken. Het is nog even wachten, maar blok zaterdag 3 juni 2023 vast in jullie agenda.

Het thema voor die avond word….. Nog even geheim. We zijn druk met de invulling.
We kunnen al wel verklappen dat we die avond een gevarieerd muzikaal programma gaan brengen. U zult dus niet alleen ons zien maar ook diverse gastoptredens. We zijn nog bezig met diverse muziekgezelschappen, maar we kunnen er vast één verklappen.
Die avond zal een gastoptreden worden verzorgt uit een (denken wij) onverwachte hoek. Het betreft hier het gezelschap “Fata Morgana“. Dit mondharmonica quartet weet het publiek op te zwepen met veelal bekende nummers. Je verwacht het niet, maar er zijn heel veel bekende nummers waarin de mondharmonica centraal staat. Laat u door hen verrassen.