Eerste kerst optredens groot succes

Vrijgegeven
2018

2018-12-15 Naarden Vesting
We gingen wat koeltjes van start, nou ja “koeltjes”…. Het was 0° C en er stond een windkracht 6. De inwendige mens werd nog wel warm door een glaasje glühwein, maar de buitenkant was al aardig aan het bevriezen bij deze en gene. Ondanks de kou hebben we er wel een gezellig feestje van weten te maken in de vesting van Naarden.

2018-12-16 SherpaDe volgende ochtend hebben wij de bewoners van Sherpa en Amerpoort weer voorzien van een muzikale noot tijdens de derde advent-viering. En hoewel het hier een heuse kerkdienst betreft kon men het toch niet laten om tijdens de collecte gezellig met ons mee te klappen. Kortom, ook daar was het een gezellig feestje, maar dan wel 20 graden warmer.

En dan, wat toch wel als voorlopig hoogtepunt van dit kerst project mag worden aangerekend, het mini concert in het clubgebouw. Wat een grote belangstelling was er, zelfs de oude stoelen van zolder moesten worden gehaald om iedereen plaats te geven. Dat is natuurlijk geweldig om voor zo’n groot publiek te spelen. De leden in foute kersttruien met kerstmutsen hadden er enorm zin in. Onder leiding van Wouter werden de nummers met veel enthousiasme gespeeld en ook door het publiek ontvangen. In de pauze werd al duidelijk dat de aanwezigen het erg leuk vonden om oud leden te zien en het werd steeds gezelliger. Na de pauze weer verder met de muziek, inmiddels was ook de Burgemeester van Hilversum, de heer Broertjes, gearriveerd. Erg goed om te zien dat onze burgervader belangstelling toonde. Dat wordt erg gewaardeerd! Een toegift moest er worden gegeven en daarna was het tijd voor de derde helft.2018-12-18 Mini concert

Als we de avond samenvatten in een paar woorden:

Muzikaal, druk, gezellig en voor herhaling vatbaar.

Nog maar een paar optredens te gaan voor dat het kerst is. Dus als je ons nog wil zien ….