Kerstproject 2021

Vrijgegeven
2021

We zijn er allemaal wel een beetje klaar mee, met de afgelopen 2 jaar. En iedereen smacht weer naar wat gezelligheid. Dat hebben wij als Beatrix Brass ook gemerkt aan het animo voor optredens rond de kerst tijd. Neem maar eens een kijkje op onze agenda. In de afgelopen jaren hebben we al eerder met succes een Kerstproject georganiseerd en dat gaan we dit jaar ook zeker weer doen. Vanaf 5 oktober kan je dan ook weer meedoen voor 3 maanden om met ons deze gezellige periode muzikaal in te vullen.

Lijkt het je leuk om deze periode met ons mee te spelen, kom dan dinsdag langs en speel met ons mee. Of weet je misschien iemand die het eigenlijk best wel leuk zou vinden, stuur haar/hem dan een een berichtje en deel onze site. Vele muziekliefhebbers zijn vanwege de Corona crisis gestopt maar zouden best wel weer willen gaan spelen. Dit is dan een uitgelezen kans om het sfeertje weer te proeven en in de donkere dagen weer een leuke uitdaging te hebben.

Lijkt het je leuk, stuur dan een mail naar beatrixbrasshilversum@gmail.com of kom dinsdag om 20:00 uur naar ons clubgebouw. De kosten voor deze 3 maanden dan je met ons mee gaat spelen zijn € 20,00 p/m.

Tot dinsdag ?