Meld je aan voor het Beatrix Brass Christmas Project 2019

Vrijgegeven
2019

Wil jij 2019 muzikaal afsluiten met het ultieme kerstgevoel? Meld je dan nu aan voor het Beatrix Brass Christmas Project 2019.

Het project start op 1 oktober en duurt 12 weken. In die periode gaan we 11 x repeteren, 6 optredens en 1 mini-concert in het eigen clubgebouw verzorgen.

Spelen op bijzondere locaties.

We gaan onder andere optreden bij een indoor schaatsbaan en op kerstavond spelen we op het kerkplein van de Oude St. Vitus aan het Melkpad volledig aangekleed met levende kerststal, vuurkorven, koek en zopie etc.

Knallen in een korte periode.

In 12 weken tijd studeren we zeer uitdagende arrangementen in van 16 overbekende kerstmelodieën. Om de repetitietijd zo efficiënt mogelijk te benutten werken we met een repetitieschema. Je weet dan precies welke stukken aan bod komen zodat je je thuis gedegen kunt voorbereiden.

Nog enkele plekken vrij.

Wij zoeken voor dit unieke en ambitieuze project muzikanten die ervaring hebben in het spelen op een koperblaasinstrument.

Open repetitie.

De eerste repetitie start op dinsdag 1 oktober om 20:00 uur en duurt tot 22:15 uur. Deze repetitie is tevens een open repetitie zodat je kennis kunt maken met het orkest en het muzikale niveau. Er is tijdens de repetitie volop gelegenheid om mee te spelen, vragen te stellen over het project en je kunt je dan natuurlijk aanmelden.

Voordat je je aanmeldt:

Om mee te kunnen spelen met de optredens moet je elke repetitie aanwezig zijn.

Beatrix Brass heeft slechts een beperkt aantal instrumenten beschikbaar. Indien je geen eigen instrument hebt, informeer dan naar de eventuele beschikbaarheid van een leeninstrument.

Je betaalt voor de looptijd van het project, net als de overige leden, contributie a € 15,00 per maand. (oftewel € 45,00 in totaal)

Er zijn maar een paar spots per sectie beschikbaar in het orkest dus wacht niet te lang met aanmelden.

Aanmelden doe je door een mailtje met je contactgegevens te sturen naar beatrixbrasshilversum (ons gmail . com adres). Wij nemen dan z.s.m. Contact met je op!