Mini concert weer erg gezellig.

Vrijgegeven
2019

Eigenlijk zat iedereen om kwart voor acht al klaar, maar ja…. Als je acht uur doorgeeft, moet je ook even wachten tot het echt acht uur is. Maar klokslag acht uur gingen we los. Na het eerste nummer zat de sfeer er al goed in en heeft aansluitend de voorzitter (Henk), nog enigszins in Sinterklaas stemming, het publiek in dichtvorm welkom geheten.

Na enkele nummers te hebben gespeeld was het pauze. Even luchten, want met ca. 70 man in de zaal wordt het al snel aangenaam warm. Onder het genot van een bakje koffie of thee en een door de evenementen commissie verzorgde versnaperingen werd al gezellig bijgepraat over het afgelopen jaar en andere zaken.

Bij aanvang van het tweede deel tipte de dirigent nog even het “Vrienden van Beatrix Brass” formulier aan, waarmee u ons kan steunen in onze activiteiten. Bent u niet in de gelegenheid geweest hem in te vullen dan kan dat natuurlijk ook nog digitaal (zie deze link).
De tweede helft was ook voorbij voor we er erg in hadden. We gleden dan ook geruisloos over in de derde helft van de avond die nog tot de late uurtje heeft geduurd. Onder het genot van een hapje en een drankje en vele leuke verhalen en anekdotes is voor ons in ieder geval weer een zeer geslaagd kerst optreden afgesloten. Nog vier te gaan !!