Rob 50 jaar!

Vrijgegeven
2019

Afgelopen zaterdag 13 juli vierde onze secretaris Rob Luschen zijn 50e verjaardag. Traditiegetrouw waren wij ook weer van de partij om bij te dragen aan de feestvreugde.

We moesten wel een list verzinnen, zodat hij het niet in de gaten kreeg, want alle communicatie gaat altijd via – ja je begrijpt het al – Rob als secretaris. De feestcommissie had gelukkig goed contact met zijn vrouw Wilma om dit verder uit te werken. Zoals ze het zelf al schreef: ” de voorpret kan beginnen“.

Ondanks de beginnende zomervakantie waren we met 15 spelers aanwezig. Rond 20:00 uur verzamelden we om de hoek bij zijn huis en werden al snel gespot door de visite. Toen we compleet waren liepen we achterom de tuin in. De baritons/eufoniums en trombone zijn meteen in het konijnenhok gaan staan om ruimte te maken voor de rest van de club. Wouter had een dubbele taak als drummer en dirigent. Hij werd bijgestaan door Adriaan en Astrid.

We begonnen natuurlijk met Lang zal ze leven gevolgd door With a Little Help With my Friends. Na een korte speech en overhandiging van een bierpakketje, speelden we vervolgens L.U.L., oftewel Liefs uit Londen. Omdat de trompetten wat onderbezet waren, kreeg Rob tactisch zijn trompet toegeschoven. De laatste twee nummers-  La Camisa Negra en Fire – speelde hij natuurlijk mee.

Na afloop was er een drankje aan de biertap of wat anders en lekkere hapjes. Wederom een geslaagd feestje.

We hebben nu een zomerstop en gaan van een heerlijke vakantie genieten. Graag tot ziens bij de Royal Run op 1 september op Paleis Soestdijk. Tot dan!!