SponsorKliks

Vrijgegeven
2020
Browser Extensie (delen mag, graag zelfs !!!)
SponsorKliksapp (voor Android en Apple)
Beste SponsorKlikker,

Het bestuur van Beatrix Brass is erg blij dat je de moeite neemt om bij online aankopen te denken aan Beatrix Brass.
Toch komt het nog regelmatig voor dat SponsorKliks vergeten wordt. Dat komt omdat het gewoon eerst in je systeem verankerd moet worden. En dat kost even tijd.

Daarom hebben wij een nieuwe browser extensie ontwikkeld. En om er direct voor te zorgen dat je SponsorKliks voor Beatrix Brass in het vervolg niet gauw zal vergeten verzoeken we je vriendelijk om deze Browser Extensie te installeren.
De extensie zorgt ervoor dat voor bijna alle webwinkels de SponsorKliks link voor Beatrix Brass automatisch wordt meegegeven.
Er volgt alleen een pop-up die je vraagt of je Beatrix Brass gratis wilt sponsoren. Daarna ga je naar de betreffende webwinkel.
Voor een paar grote webwinkels werkt de extensie iets anders. Zij hebben aangegeven niet automatisch doorgestuurd te willen worden via de SponsorKliks extensie. 
In plaats daarvan bieden we via de extensie de mogelijkheid om deze webwinkels in je bladwijzerbalk te zetten (inclusief de SponsorKliks link van Beatrix Brass).
Zodoende kan je, ongeacht op welke website je zit, direct naar de betreffende webwinkel klikken en Beatrix Brass sponsoren met jouw aankoop.
Namens Beatrix Brass en SponsorKliks, bedankt voor je (financiële) hulp!
Afzender:
SponsorKliks B.V.
Nieuwe Gracht 55
2011 ND Haarlem
info@sponsorkliks.nl