We zijn weer los !!

Vrijgegeven
2020

Na 4 maanden weer samen spelen

Het stof is er weer uit en de vellen staan weer strak, tenminste bij een aantal van onze leden. Het is dan wel vakantietijd maar ondanks dat hebben we eindelijk weer samen muziek kunnen maken (of wat voor muziek door moest gaan). Helaas heeft het voor ons wat langer geduurd omdat het eigen clubgebouw onvoldoende ventilatie heeft in de repetitie ruimte. Gelukkig konden we nu via connecties van één van de leden in Huizen op het industrieterrein in een mooie en goed geventileerde ruimte toch weer even samen spelen.

Het viel niet altijd mee, maar d’r zit nog voldoende muziek in. De avond kwam rustig op gang met wat inspelen en daarna hebben we toch nog weer even aan aardig wat stukken kunnen proeven. Als een stuk even niet liep of er dingen verkeerd gingen, gaven we de schuld maar aan het gebouw, het lag niet aan ons, toch ???

Na een korte pauze met extra door luchten hebben we er nog een tweede helft achteraan geplakt en het zowaar ook nog vol gehouden. Na afloop alles weer netjes schoonmaken en ontsmetten en de spullen weer in de aanhanger geladen, want ja, nadeel is wel dat we met het instrumentarium op pad moeten. Maar met de hulp van een aantal leden is dat ook weer prima opgelost.

De dirigent had zelf nog een natje voor de derde helft geregeld. Met een klein aantal buiten nog even na staan praten en toen weer op huis aan.

Al met al een geslaagde “her-” start van het seizoen. En nu maar hopen dat we voorlopig weer “normaal” kunnen blijven repeteren.