In volle vaart richting de Kerst !

Afgelopen tijd hebben we ons weer gestort op het kerst repertoire en niet voor niets. Twee weken geleden hebben we in Velzen al mogen proefdraaien bij een “Christmas fair”, maar vanaf komende zaterdag gaan we echt los. Tot aan de kerst hebben we nog zes optredens te gaan en niet de minste.

Zo spelen wij komende zaterdag vanaf 13:00 uur op de kerstmarkt in Naarden Vesting en zondag ochtend bij Sherpa. Maar het weekend er op zijn we al weer te bewonderen in Almere voor een concert samen met het koor Col Canto en in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg . De laatste dinsdag voor Kerst hebben we in het eigen clubgebouw weer een vrij toegankelijk kerstconcert en als afsluiting mogen we dit jaar eindelijk ook weer spelen op Kerstavond bij de St. Vitus kerk op het Melkpad. Kortom, heel veel muziek en gezelligheid in de laatste weken van dit jaar. Kijk voor alle details op de agenda van onze website. We hopen een ieder natuurlijk even te zien bij tenminste één van de optredens. Tot snel.

Een muzikale groet, Beatrix Brass

P.S. Reserveer ook vast 3 juni 2023 in uw agenda. We organiseren dan weer een concert in het MCO met een aantal gast optredens! Het beloofd een zeer gevarieerde avond te worden, dus….. We houden u op de hoogte.